"> Top

American Breakfast

  • American Breakfast
rating 5
(5 / 4 Reviews)
25,95
per stuk


Reviews (4)
rating 5 (5 / 4 Reviews)

Carla2 (17-10-2018) rating 5 Ik had dit American Breakfast besteld als verrassing voor mijn zoon en schoondochter. En een verrassing was het inderdaad!
Blije gezichten en een enorme doos vol heerlijke dingen :-) er is duidelijk veel zorg en aandacht aan besteed en je ziet dat het zeker geen standaard pakket is, waarbij er dingen van een plank worden gepakt, maar vol met home made spullen, je vindt er de liefde in terug. Ze hebben ervan gesmuld! Helaas was ik er zelf niet bij, maar aan de foto's te zien was het erg leuk. Ze vertelden me dat het allemaal superlekker was en vooral veel. En ook dat maakt het tot een feest. Het handgeschreven kaartje en de doos met gedrukte tekst erop maakten het persoonlijk.
Communicatie gaat vlot, ze doet wat ze beloofd!
Volgende keer bestel ik het voor mijzelf!

Petra Bus (24-09-2013) rating 5 Beste Sylvia,

Het zag er weer SUPER uit!!! en het was lekker ( hebben een beetje mee gegeten :))
Nogmaals bedankt!

Tot de volgende keer.

Groetjes,
Petra

Tamara Woudboer (29-01-2013) rating 5 Wauw wat een super goed ontbijt!! Het was boven verwachting en we hebben er enorm van genoten!

Vriendelijke groeten,
Tamara Woudboer

Theresa (16-03-2012) rating 5 Sylvia
Wat hebben wij heerlijk genoten van het amerikaanse ontbijt.We komen zeker binnenkort terug want er zijn er nog een heleboel jarig.In een woord geweldig dit is de beste ontbijtservice die ik tot nu toe gehad heb en zeker in Almere.

Type de code over