"> Top

Basis

  • Basis
rating 5
(5 / 2 Reviews)
24,95

Een heerlijk vers basis ontbijt. Dit ontbijt is de perfecte manier om je liefje, familie of vrienden te verrassen met ontbijtbox gevuld met ambachtelijke lekkernijnen waar je naar hartelust van kan gaan genieten.Het ontbijt is uit te breiden met o.a. weckpotje met verse fruitsalade, broodmandje,en heerlijke bubbels.
Weekend aanbieding 11 & 12 januari 2020 
De korting is al verwerkt in de aangegeven prijs op de website.


1 ontbijt(en) € 24,95
2 ontbijt(en) € 23,95


Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Nanette (02-11-2019) rating 5 Mijn zusje vond het ontbijt erg goed en rijkelijk gevuld.
Ze vindt het een aanrader !!

Carla2 (17-10-2018) rating 5 Ik had dit American Breakfast besteld als verrassing voor mijn zoon en schoondochter. En een verrassing was het inderdaad!
Blije gezichten en een enorme doos vol heerlijke dingen :-) er is duidelijk veel zorg en aandacht aan besteed en je ziet dat het zeker geen standaard pakket is, waarbij er dingen van een plank worden gepakt, maar vol met home made spullen, je vindt er de liefde in terug. Ze hebben ervan gesmuld! Helaas was ik er zelf niet bij, maar aan de foto's te zien was het erg leuk. Ze vertelden me dat het allemaal superlekker was en vooral veel. En ook dat maakt het tot een feest. Het handgeschreven kaartje en de doos met gedrukte tekst erop maakten het persoonlijk.
Communicatie gaat vlot, ze doet wat ze beloofd!
Volgende keer bestel ik het voor mijzelf!

Type de code over